Inloggen

4G Masten.nl heeft sinds vandaag een nieuwe website. Door een veiligheidsprobleem was het niet meer raadzaam om de oude website te gebruiken.
Daarom hebben we helemaal opnieuw de website opgebouwd, het grote nadeel is dat de nieuwsberichten niet overgenomen konden worden, deze worden nu 1 voor 1 toegevoegd.

De oude website is nog wel (tijdelijk) te bereiken via www.4gmasten.nl/oud om de oudere berichten en informatie na te lezen. Berichten die overgezet zijn naar de nieuwe website worden van de oude website verwijderd.

Daarnaast wordt er nog continue (on)zichtbaar gewerkt aan de website, het kan zijn dat de website door deze werkzaamheden soms minder goed te bereiken is.

Tips, problemen, aanbevelingen of gewoon je mening geven, dat kan via de diverse communicatie kanalen (Twitter, Facebook, Google+, e-mail) of de reactie mogelijkheid onder dit artikel.

4G Masten in Nederland

West NL 4G Oost NL 4G

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...