Inloggen

T-Mobile heeft weer nieuwe kaarten online gezet, de geplande dekkingskaart en die van de huidige dekking.

De geplande dekkingskaart laat een interessant beeld zien, op deze kaart zijn alle losse uitrol gebieden weer samengesmolten en is een groot deel van Nederland voorzien van 4G.

Alleen in het Westen van Friesland, Oosten van Drenthe/Groningen, Zuidelijk Brabant en Zeeland is er nog geen geplande dekking.

Huidige dekking

Dekking Tmobile 25 06 2015  

Wijzigingen

Gebied ten Oosten van Zwolle / A50
Ommen
Midden-Limburg

Geplande dekking

Dekking Tmobile 25 06 2015 3 maand

Wijzigingen

Flevoland
Noord-Holland
Limburg

4G Masten in Nederland

West NL 4G Oost NL 4G

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...