Inloggen

T-Mobile brengt de laatste tijd regelmatig een update van de dekkingskaart uit. In de laatste update is het dekkingsgat rondom Venlo gedicht. Limburg is bijna geheel voorzien van 4G dekking, een paar gaten daargelaten.

Oude & Huidige dekking

 Dekking Tmobile 07 08 2015 Dekking Tmobile 14 08 2015

Wijzigingen

Limburg: Omgeving Venlo

Geplande dekking (oud & nieuw)

Ook de geplande dekkingskaart heeft een update gekregen. De grootste wijziging is dat Zeeland 4G dekking krijgt. Daarnaast de grote steden in de overgebleven witte vlekken. Deze planning zal lopen tot ongeveer halverwege november. Op deze manier moet T-Mobile het voor elkaar krijgen om voor 31 december landelijke dekking te bereiken.

Dekking Tmobile 25 06 2015 3 maand Dekking Tmobile 14 08 2015 3 maand

Wijzigingen

Provincie Zeeland
Terschelling (deels)
Drenthe: Emmen
Groningen: Veendam / Oude Pekela
Friesland: Sneek / Leeuwarden
Overijssel: Fleringen
Noord-Brabant: Roosendaal / Baarle-Nassau / Bergen op Zoom

Bedankt voor de tip; Philip

4G Masten in Nederland

West NL 4G Oost NL 4G

Achtergrond Artikelen

4G in Nederland; terugblik en toekomst

Verzameling Providers 4G klein
Om een nieuwe traditie te starten kijken we, net zoals vorig jaar, terug op een jaar 4G (en alle andere mobiele vernieuwingen) en wat er komend jaar nog gaat komen.

Lees meer...

CSFB; De tijdelijke schakel voor het bellen in een 4G netwerk

  

De 4G netwerken in Nederland zijn snel groeiende, en daarbij ook het aantal gebruikers die gebruik maken van 4G. Maar voor bellen blijven we (nog) afhankelijk van het oudere 2G en 3G netwerk.

In dit artikel gaan we dieper op het fenomeen CSFB oftwel Circuit-Switched Fallback in; Wat is het? Hoe werkt het? De voor- en nadelen van het systeem.

Lees meer...

Het technische verhaal achter de 4G uitrol

De providers zijn druk bezig met de uitrol van 4G, KPN bereikt ergens volgende maand landelijke dekking, Vodafone heeft door heel Nederland al redelijk wat plekken voorzien en T-Mobile is druk bezig om de Randstad te dekken. Tele2 werkt op de achtergrond druk aan de opbouw van het netwerk, er komen uit verschillende delen van Nederland berichten dat er een Tele2 netwerk gevonden wordt (maar nog niet toegankelijk).

Lees meer...

4G in Nederland; de stand van zaken na een jaar

Verzameling Providers 4G klein

Het is alweer een jaar geleden dat de frequentieveiling afgerond is. Wat is er allemaal in de tussentijd gebeurd? En wat zijn de plannen voor 2014?
4GMasten.nl blikt samen met u terug en we kijken naar wat de providers van plan zijn.

Lees meer...