Inloggen

Foto: Indiegogo

De Sky Drone First Person View is een op afstand bestuurbare drone met een Full-HD videocamera die verbinding kan maken met 4G- en 3G-netwerken.

Het grote voordeel van de 4G-chip in de Sky Drone is dat de opnames die de hoge resolutie camera maakt, zonder moeite doorgestuurd kunnen worden naar een smartphones en tablets die 4G ondersteunen. De videobeelden worden bovendien beveiligd gestreamed, zodat alleen de gebruiker van de drone de beelden te zien krijgt.

Volgens de makers van de Sky Drone, die momenteel via investeringssite IndieGoGo op zoek zijn naar donateurs, kan de drone overal vliegen waar 4G- of 3G-dekking wordt aangeboden. Als voorbeeld om de drone te besturen wordt een BlackBerry Playbook met 4G-ondersteuning genoemd.

Bron: www.telegraaf.nl 

4G Masten in Nederland

West NL 4G Oost NL 4G

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...