Het einde van een tijdperk: 4GMasten.nl

Logo 4GMasten.nl

Antennekaart.nl

Jaren lang heeft 4GMasten.nl uitgebreid geschreven over de bouw van de Nederlandse 4G netwerken. Ook had deze website kaarten met alle zendmasten in heel Nederland om geïnteresseerden te laten zien waar de masten stonden en hoe de netwerken zijn opgebouwd. Om verschillende redenen waaronder het gebrek aan tijd om kwalitatieve content te maken is er helaas een einde gekomen aan het bestaan van deze website.

Om alle geïnteresseerden te kunnen blijven helpen heeft 4GMasten.nl het virtuele stokje overgedragen aan Antennekaart.nl. Wij zullen er in de komende jaren rond de ontwikkeling van het 5G netwerk voor zorgen dat je op de hoogte blijft van al het nieuws en alle ontwikkelingen rond de Nederlandse mobiele netwerken, net zoals 4GMasten.nl dat in de laatste tien jaar heeft gedaan.

Ben je nog niet bekend op Antennekaart.nl? Neem een kijkje op onze Antennekaart of bezoek het forum om in contact te komen met andere geïnteresseerden. Op onze nieuwspagina zullen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Ook wij van Antennekaart.nl hebben veel geleerd van de informatie op 4GMasten.nl en we zijn dan ook erg blij om het virtuele stokje over te mogen nemen van 4GMasten.nl om jou als gebruiker de informatie te geven die je zoekt. Daarom ook vanaf ons, veel dank aan 4GMasten.nl.