Inloggen

tele 2 zonder logo

Tele2 geeft haar klanten extra data voor Valentijnsdag. De provider hoopt hiermee haar klanten een fijne en liefdevolle Valentijnsdag te verzorgen. We zetten de details voor je op een rij voor de gratis 2GB op 14 februari 2017.

Alle klanten van Tele2 krijgen op dinsdag 14 februari 2017 gratis 2GB internet bovenop hun huidige internetbundel, zo ontdekte DroidApp. Klanten hoeven niks te doen om de bundel te activeren, dit gebeurt automatisch. De gratis gigabytes zijn niet onbeperkt geldig. Vanwege Valentijnsdag is dit enkel van 14 februari 2017 0:00 uur tot 14 februari 2017 23:59 uur. Tele2 laat in een sms weten.

Meer info op www.tele2.nl/valentijn 

4G Masten in Nederland

West NL 4G Oost NL 4G

Achtergrond Artikelen

4G in Nederland; terugblik en toekomst

Verzameling Providers 4G klein
Om een nieuwe traditie te starten kijken we, net zoals vorig jaar, terug op een jaar 4G (en alle andere mobiele vernieuwingen) en wat er komend jaar nog gaat komen.

Lees meer...

CSFB; De tijdelijke schakel voor het bellen in een 4G netwerk

  

De 4G netwerken in Nederland zijn snel groeiende, en daarbij ook het aantal gebruikers die gebruik maken van 4G. Maar voor bellen blijven we (nog) afhankelijk van het oudere 2G en 3G netwerk.

In dit artikel gaan we dieper op het fenomeen CSFB oftwel Circuit-Switched Fallback in; Wat is het? Hoe werkt het? De voor- en nadelen van het systeem.

Lees meer...

Het technische verhaal achter de 4G uitrol

De providers zijn druk bezig met de uitrol van 4G, KPN bereikt ergens volgende maand landelijke dekking, Vodafone heeft door heel Nederland al redelijk wat plekken voorzien en T-Mobile is druk bezig om de Randstad te dekken. Tele2 werkt op de achtergrond druk aan de opbouw van het netwerk, er komen uit verschillende delen van Nederland berichten dat er een Tele2 netwerk gevonden wordt (maar nog niet toegankelijk).

Lees meer...

4G in Nederland; de stand van zaken na een jaar

Verzameling Providers 4G klein

Het is alweer een jaar geleden dat de frequentieveiling afgerond is. Wat is er allemaal in de tussentijd gebeurd? En wat zijn de plannen voor 2014?
4GMasten.nl blikt samen met u terug en we kijken naar wat de providers van plan zijn.

Lees meer...