Inloggen

Vandaag is na 4 weken de dekkingskaart van KPN weer geupdate.

KPN heeft alleen naar het zuiden de dekking uitgebreid, het noorden van Eindhoven is bereikt, tevens is in het oosten van Brabant de dekking uitgebreid naar Uden en Gemert.

dekking KPN 19-09-2013

Volgens de planning moet in september  de dekking in het zuiden reiken tot Weert en naar Nijmegen in het oosten.

Dekking september

Vermoedelijk zullen er binnenkort de 4G masten in Eindhoven worden geactiveerd, een mijlpaal voor de grootste stad in Brabant.

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...