Inloggen

T-Mobile heeft de 4G dekkingskaart een update gegeven.

Het meest in het oogspringend is dat de dekkingskaart een ander beeld geeft in de bestaande gebieden. Zeer waarschijnlijk heeft T-Mobile de dekking op bestaande plekken verbeterd en testen uitgevoerd om de dekkingskaart zo realistisch mogelijk te maken. Op bepaalde plekken is de dekking minder, op andere plekken is er juist dekking bijgekomen.

Dekking Tmobile 18-04-2014

Uitvergroot

Dekking Tmobile 18-04-2014 zoom

Nieuwe gebieden met 4G 1800 MHz dekking

Deel van IJmuiden
Haarlem
Heemstede
Nieuw-Vennep

3 maanden planning

Dekking Tmobile 18-04-2014 3 maand

Uitvergroot
Dekking Tmobile 18-04-2014 3 maand zoom

Wijzigingen tov de vorige 3 maanden planning

's-Hertogenbosch
Oosterhout
Noord-Breda
West-Tilburg

Tipgever Dennis heeft een speedtest uitgevoerd, zijn abonnement laat maximaal 30 Mbit/s toe, en dat is precies wat er gehaald wordt. Ook is de ping van 32 ms erg netjes.
Speedtest TMobile 18-4-2014

Tipgever: Dennis

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...