Inloggen

T-Mobile heeft de dekkingskaart met de verwachtte dekking voor de komende 3 maand aangepast. Daarin is te zien dat ze de volledige Randstad over 3 maanden gedekt willen hebben.

Dekking Tmobile 10-01-2014 3 maand

Ingezoomd:

Dekking Tmobile 10-01-2014 3 maand zoom


Huidige dekking

De huidige dekking is nauwelijks zichtbaar veranderd. Pas bij het inzoomen zijn er enkele wijzigingen zichtbaar, maar dat zijn meer optimalisaties. Waar T-Mobile nu werkt, is het netwerk ook snel en stabiel. Het lijkt erop dat T-Mobile bestaande gebieden eerst volledig wil afronden en een degelijke netwerk wil opzetten, vergelijkbaar met de werkwijze van KPN.

Dekking Tmobile 10-01-2014

Ingezoomd:

Dekking Tmobile 10-01-2014 zoom

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...