Inloggen

T-Mobile brengt de laatste tijd regelmatig een update van de dekkingskaart uit. In de laatste update is het dekkingsgat rondom Venlo gedicht. Limburg is bijna geheel voorzien van 4G dekking, een paar gaten daargelaten.

Oude & Huidige dekking

 Dekking Tmobile 07 08 2015 Dekking Tmobile 14 08 2015

Wijzigingen

Limburg: Omgeving Venlo

Geplande dekking (oud & nieuw)

Ook de geplande dekkingskaart heeft een update gekregen. De grootste wijziging is dat Zeeland 4G dekking krijgt. Daarnaast de grote steden in de overgebleven witte vlekken. Deze planning zal lopen tot ongeveer halverwege november. Op deze manier moet T-Mobile het voor elkaar krijgen om voor 31 december landelijke dekking te bereiken.

Dekking Tmobile 25 06 2015 3 maand Dekking Tmobile 14 08 2015 3 maand

Wijzigingen

Provincie Zeeland
Terschelling (deels)
Drenthe: Emmen
Groningen: Veendam / Oude Pekela
Friesland: Sneek / Leeuwarden
Overijssel: Fleringen
Noord-Brabant: Roosendaal / Baarle-Nassau / Bergen op Zoom

Bedankt voor de tip; Philip

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...