Inloggen

T-Mobile heeft weer 2 nieuwe kaarten online gezet, de geplande dekking voor de komende 3 maanden en de huidige dekking.

In de huidige dekking is er dekking aan de oostkant van Apeldoorn erbij gekomen waaronder de plaatsen Deventer en Zutphen.

Dekking Tmobile 26 03 2015

Wijzigingen

Deventer
Zutphen
Vorden
Almen
Eefde
Voorst
Twello

Geplande dekking

T-Mobile is de komende 3 maanden van plan om een groot stuk van Nederland te voorzien van 4G dekking. Dat moet ook wel, ze hebben als doel om eind 2015 landelijke dekking te bereiken. De 3 maanden dekkingskaart laat nog niet de 4G 900 MHz dekking zien, wanneer dit geactiveerd wordt heeft T-Mobile naast een snel netwerk een zeer fijnmazig en goed dekkend 4G netwerk. 

Dekking Tmobile 26 03 2015 3 maand

Wijzigingen

A7 - Hoogezand tot Heerenveen
A28 - Groningen tot Beilen
N340 - Zwolle t/m Hardenberg
N36 - Hardenberg t/m Enschede
Achterhoek
A50 - Schaijk t/m Son
Zuid en Midden-Limburg

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...