Inloggen

T-Mobile heeft de dekkingskaart een update gegeven. Het lijkt erop dat de providers het wat rustiger aan doen, alle providers hebben de laatste tijd geen grote gebieden met 4G geactiveerd.

Dekking Tmobile 06-05-2014

Uitvergroot:

Dekking Tmobile 06-05-2014 zoom

Nieuwe gebieden met 4G 1800 MHz

Zuid-Heemskerk
IJmuiden
Europoort
Naaldwijk
Rozenburg

3 maanden planning

De 3 maanden planning heeft ook een update gekregen.

Dekking Tmobile 06-05-2014 3 maand

Uitvergroot:

Dekking Tmobile 06-05-2014 3 maand zoom

T-Mobile breidt nog steeds verder uit naar het zuiden.

Wijzigingen

Tilburg
Oisterwijk

Het lijkt erop dat T-Mobile eerst de grote plaatsen in Brabant gaat ontsluiten. Het is vreemd dat T-Mobile en Vodafone de 5 na grootste stad van Nederland niet gelijk meenemen met de randstad (Almere). Vooral omdat Amsterdam en Almere een sterke relatie met elkaar hebben. Veel inwoners werken en studeren in Amsterdam.

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...