Inloggen

De laatste update van Tele2 is alweer van 11 april, dus tijd voor een nieuwe versie. Elke provider heeft vanaf nu zijn eigen Google Maps kaart, ook Tele2. De kaarten in het artikel linken naar de eigen maps kaart.

De update laat geen grote verrassingen zien, nog steeds worden er locaties uitgerold in de randstad, maar daarnaast wordt er ook in andere plaatsen het netwerk uitgebreid. Tele2 heeft echter nog wel een lange weg te gaan.

Frequentie               Aantal locaties   Wijziging tov de vorige keer
800 MHz 905 + 95 (10,5 %)
2600 MHz 778 + 87 (11,1 %)
Totaal 1683

Nieuwe locaties

 Tele2 nieuw 11 06

Tele2 11 6

Beide kaarten zijn klikbaar naar de Google Maps kaart.

Data is afkomstig van het Antenneregister, het script is geschreven door MarcoC.

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...