Inloggen

Tele2 heeft vandaag zijn officiele dekkingskaart online gezet. Het is (nog) geen inzoombare variant, we moeten het op dit moment nog doen met een screenshot van een Google Maps kaart.

Dekking 13 04 2015

De 2600 MHz dekking staat niet op de kaart, dat komt doordat elke locatie minimaal voorzien is van 800 MHz, deze zal altijd verder reiken dan 2600 MHz.

Nu afwachten wanneer en hoe snel de uitrol verloopt. Zoals te zien is, is de dekking in een groot deel van de randstad goed.

De dekkingskaart is nu ook toegevoegd in de rechterkolom bij het overzicht van alle providers

Bron: www.tele2.nl 

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...