Inloggen

Vodafone heeft vandaag naast de wekelijkse kaartupdate ook een nieuwe kaart online gezet met de geplande dekking in oktober. 

Dekking Vodafone 18-06-2014

Wijzigingen 800 MHz

Nes (Ameland)
Warmenhuizen
Schoorl
Erm
Sleen
Odoorn
Nieuw Balinge
Ten Noorden en Zuiden van Meppel
Ten Noorden van Tilburg
Wittem
Schin op Geul
Wijlre

Wijzigingen 1800 MHz

Nes (Ameland)

Daarnaast nog veel kleine kaartcorrecties

Geplande dekking

Geplande dekking oktober 2014

Bovenstaande afbeelding laat zien wat de landelijke dekking van Vodafone is na september (Zie: Vodafone: in september landelijke (buitenhuis) 4G dekking). De komende 3 maanden moeten nog veel masten geactiveerd worden om deze dekking te creëren.

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...