Inloggen

Na vrij lange afwezigheid wegens reparatie van de laptop waarop we gegevens verwerken is deze weer terug van reparatie gekomen en hebben we van het weekend tussen de sociale verplichtingen door de kaarten bijgewerkt.

Voor nu kunnen jullie al vast de bijgewerkte kaarten bekijken:

  • T-Mobile is bijgewerkt tot 9 april
  • KPN is bijgewerkt tot en met 13 april
  • Vodafone is bijgewerkt tot 20 april
  • Tele2 is bijgewerkt tot 1 mei

In de loop van de week zullen ook de tekstuele updates verschijnen. Als dat is gebeurd ga ik opzet in de achtergrond wat aanpassen zodat we geen last meer hebben van uitval zoals deze.

 

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...