Inloggen

 KPN 4G Friesland

KPN en Hi klanten in Heerenveen, Sneek en Drachten kunnen vanaf nu gebruikmaken van het 4G netwerk van KPN. Daarmee behoren deze Friese plaatsen bij een steeds groter wordende reeks steden, dorpen en regio's die aangesloten zijn op dit netwerk.

4G van KPN verspreidt zich in hoog tempo over Nederland

Andere plaatsen in Friesland zullen snel volgen. "In Friesland mag het supersnelle 4G netwerk van KPN natuurlijk niet ontbreken", zegt Joost Farwerck, Managing Director KPN Nederland en lid van de Raad van Bestuur.

Farwerck benadrukt de ambitie van KPN om 4G zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor alle Nederlanders: "De uitrol van het netwerk verloopt voorspoedig. Onze technici werken elke dag keihard om het netwerk verder uit te rollen. Met als resultaat dat aan het einde van het eerste kwartaal van 2014 heel het land gebruik kan maken van het supersnelle 4G netwerk van KPN. Dat is drie maanden eerder dan oorspronkelijk gepland. KPN loopt in Nederland voorop in de uitrol van het netwerk."

Bron: www.persberichten.com 

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...