Inloggen

Na T-Mobile gaat nu ook Hi aan alle (bestaande) klanten gratis 4G aanbieden.
Alle nieuwe en huidige klanten van Hi die een Hi Start of een Hi Sim-only abonnement hebben krijgen uiterlijk 4 maart ook toegang tot het KPN 4G netwerk. 

Het enige wat gedaan moet worden is je toestel uit en aan te zetten, mits het toestel uiteraard 4G geschikt en beschikbaar is. Het is nog onbekend of de APN aangepast moet worden naar kpn4g.nl of dat het ook werkt op portalmmm.nl.

Update: Hi heeft de informatie op zijn website aangepast. Bestaande klanten krijgen toegang tot het 4G-netwerk, maar dit geldt alleen als zij hun abonnement na 2 september 2013 hebben afgesloten. Klanten met verouderde abonnementsvormen krijgen dus (nog) geen 4G-toegang.

Bron: www.hi.nl

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...