Inloggen

Nokia Networks introduceert een compact, snel uit te rollen '4G 'network in a box' met macrosite-capaciteit en dekking voor live communicatiediensten.

Het 'network-in-a-box' device kan dienen als een dedicated lokaal netwerk voor grote industriële sites of voor communicatie tussen hulpdiensten tijdens noodgevallen op plekken waar geen normaal mobiel netwerk beschikbaar is. Mobiele operators kunnen het miniatuur 4G-netwerk ook gebruiken om 4G-connectiviteit te brengen naar plattelandsgebieden en afgelegen regio's.

Het compacte macrobasis-station van Nokia Networks is gebaseerd op het Nokia Flexi Multiradio 10 Base Station en is te gebruiken met zowel FDD als TD-LTE netwerktechnologie.

Bron: www.telecompaper.com 

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...