Inloggen

Telfort 3G netwerk

Enkele weken geleden was het bericht er al dat Telfort standaard 4G aan haar klanten ging geven. Nu komt het bedrijf vanaf 4 Juli met nieuwe bundels. Vanaf die dag kunnen klanten kiezen uit een vijftal sim-onlybundels. Vier van deze bundels ondersteunen standaard nu 4G.

De goedkoopste simonly (met data) kost €12,50 en hiervoor krijgt men 500MB en 150 belminuten. Voor 1000MB en 300 minuten betaal je €15 en voor 2000MB €18. Bij beide bundels krijgt men 300 minuten om te bellen. Het duurste abonnement kost €27,50 en hiervoor krijg je 3000MB inclusief onbeperkt bellen.

Telfort hanteert een theoretische maximale snelheid van 150Mb/sec download en 50Mb/sec upload via 4G.

Meer info vind je hier.

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...