Inloggen

Klanten van T-Mobile Nederland kunnen in steeds meer landen gebruik maken van 4G. Vanaf vandaag is 4G-roaming ook mogelijk in Frankrijk en Kroatië.

De afgelopen maanden werd 4G-roaming al geactiveerd in een aantal andere landen. Per augustus kunnen klanten van T-Mobile 4G gebruiken in:

Duitsland
België
Hongarije
Polen
Kroatië
Frankrijk

De komende maanden zal ook in andere landen, zoals Groot-Britannië en Spanje 4G-roaming mogelijk gemaakt worden. Het streven van T-Mobile is om in 2015 in 15 tot 20 landen 4G-roaming aan te bieden.

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...