Inloggen

T Mobile life sharing

T-Mobile heeft sinds 30 oktober 2015 een landelijk dekkend en volledig nieuw 4G-netwerk. Als eerste provider biedt T-Mobile iedereen de mogelijkheid om het netwerk een maand lang uit te proberen.

Marco Kind, Commercieel directeur: “Ons oude netwerk is vaak een reden geweest dat mensen niet kozen voor T-Mobile. Vanaf vandaag is dat verleden tijd. De kracht van ons nieuwe netwerk zal juist de reden zijn dat de kritische consument straks nog meer voor ons kiest. Dat kunnen wij zelf natuurlijk heel hard roepen, maar iedereen wil dat uiteraard zelf ervaren. Daarom geven wij nieuwe klanten de mogelijkheid om ons nieuwe netwerk uit te proberen en te ervaren. Sluit een abonnement bij ons af, bevalt het netwerk niet dan kan je er in de eerste maand elk moment zonder gedoe vanaf. Eerlijk, sociaal en toegankelijk. Dat voeren we door in alles wat we doen; we maken het voor de consument steeds makkelijker om vol overtuiging voor ons te kiezen.”

Test ons nu

T-Mobile laat met ‘Test ons nu’ zien dat zij het belangrijk vindt dat klanten een weloverwogen en eerlijke keuze kunnen maken. Mobiel internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven en het is voor de consument belangrijk om altijd en overal probleemloos online te zijn. Welk mobiel netwerk je kiest, is dus een belangrijke keuze. Zeker nu Nederlanders kunnen kiezen uit drie landelijk dekkende 4G-netwerken. Toch is het in de telecomsector niet voor alle klanten mogelijk om een mobiel netwerk eerst te testen en wanneer het niet bevalt je keuze te veranderen. Heel vreemd eigenlijk. Want landelijke dekking, capaciteit en snelheid zijn essentiële klantbehoeften waar je een tevredenheidsgarantie op zou mogen verwachten. T-Mobile is de eerste provider in Nederland bij wie je wél kan testen. Dus nog geen klant bij T-Mobile en toch benieuwd naar het nieuwe netwerk? Test het zelf. Niet tevreden, dan kun je binnen een maand weer overstappen. De eerste maand zit je nergens aan vast. Klanten kunnen zonder problemen hun abonnement binnen een maand opzeggen. Klanten met een abonnement inclusief toestel, leveren ook het toestel in. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.t-mobile.nl.

Alle klanten 4 GB

Het nieuwe 4G-netwerk van T-Mobile is landelijk dekkend. Dat is voor de provider aanleiding om haar bestaande en nieuwe klanten een cadeau te geven. Alle klanten van T-Mobile ontvangen in november of december gratis eenmalig 4 GB extra data. Met het weggeven van ruim 10 miljoen gigabyte laat T-Mobile zien dat zij overtuigd is van de kracht van haar netwerk.

Marco Kind, Commercieel directeur: “In 2,5 jaar keihard werken hebben wij een volledig nieuw netwerk gebouwd. Met dit nieuwe 4G-netwerk willen wij heel Nederland méér geven. Wij bieden onze klanten zowel binnen als buiten een goed bereik. Met deze 4 GB extra data, kunnen zij zelf ons nieuwe netwerk uitproberen en even helemaal losgaan. De kracht van ons netwerk gecombineerd met onze service en flexibele abonnementen geeft ons een fantastische uitgangspositie.”

T-Mobile geeft alle huidige, nieuwe en zakelijke abonnees gratis eenmalig 4 GB extra. Dit geldt voor alle abonnementen waarmee mobiel internet mogelijk is en abonnementen met een gelimiteerde databundel. Alle actievoorwaarden zijn te lezen op www.t-mobile.nl

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...