Inloggen

Internet is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven, zowel thuis als onderweg. Voor je smartphone kun je kiezen tussen vier mobiele providers. Voor je vaste internetverbinding thuis valt er soms een stuk minder te kiezen: Het reguliere aanbod aan vaste internetabonnementen past niet bij de specifieke situatie of is simpelweg niet beschikbaar omdat je in een buitengebied woont. Wellicht biedt het 4G-netwerk van T-Mobile ook voor thuis een geschikte oplossing. De internettoegang loopt, in combinatie met een wifi-router, ook thuis via hun mobiele netwerk.

Meer informatie hierover en de link om je aan te melden vind je op de website van T-Mobile

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...