Inloggen

T Mobile life sharing

In november 2015 introduceerde T-Mobile ‘Test ons nu’. Daarmee gaf T-Mobile als eerste provider in Nederland consumenten de mogelijkheid om het 4G-netwerk vrijblijvend te testen. Een mobiel netwerk waar je dagelijks intensief gebruik van maakt wil je eerst uitproberen. Bij T-Mobile kan dat voortaan. T-Mobile introduceerde deze mogelijkheid eerst als actie in het kader van landelijke 4G-dekking. Het is zeer goed ontvangen en daarom heeft T-Mobile besloten de consument deze mogelijkheid nu standaard aan te bieden.

T-Mobile laat met ‘Test ons nu’ zien dat zij het belangrijk vindt dat klanten een weloverwogen en eerlijke keuze kunnen maken. Mobiel internet speelt een grote rol in ons dagelijks leven en het is voor de consument belangrijk om altijd en overal probleemloos online te zijn. Toch is het in de telecomsector tot op heden niet écht mogelijk om een mobiel netwerk eerst te testen voordat je een 1- of 2-jarig in combinatie met een telefoon aangaat en wanneer het niet bevalt je keuze te veranderen. T-Mobile brengt daar nu verandering in.

Consumenten die niet tevreden zijn over de prestaties van het T-Mobilenetwerk, kunnen binnen een maand weer overstappen. De eerste maand zit je nergens aan vast. Klanten met een abonnement inclusief toestel, leveren ook het toestel in. Meer informatie hierover is te vinden op https://www.t-mobile.nl/4g/test-ons-nu

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...