Inloggen

T Mobile life sharing


T-Mobile is begonnen met het testen van tijdelijke 'onbeperkte' internetbundels, die je een bepaald tijdsbestek kunt gebruiken.

Met onbeperkt wordt niet volledig onbeperkt bedoeld, want T-Mobile hanteert op elke variant een datalimiet.

Er zijn meerdere soorten bundels beschikbaar, waaronder een uurbundel, waarbij je dus 'onbeperkt' kunt internetten voor een prijs van twee (2) euro. Bij deze bundel is er een datalimiet van 5GB.

T-Mobile geeft op hun website aan dat de data alleen gebruikt mag worden via een mobiele telefoon. De data gebruiken via de MB-verdeler of een WiFi-hotspot is wel toegestaan.

Vooralsnog is de test alleen beschikbaar voor enkele klanten die afgelopen week benaderd zijn via een SMS. T-Mobile geeft aan de resultaten af te wachten en kan nog niet aangeven of deze bundels in de toekomst daadwerkelijk aangeboden gaan worden.

Bundel Prijs (per aanvraag) Beschikbare MB's
 Uurbundel  €2,- 5GB
 Weekend (vr 18:00 - ma 8:00)  €5,- 50GB
 Ochtend (7:00 - 10:00)  €4,- 20GB
 Avond (16:00 - 19:00)  €4,- 20GB
 Nacht (22:00 - 6:00)  €5,- 50GB

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...