Inloggen

T Mobile life sharing

T-Mobile heeft aangekondigd dat het haar grootste databundel (de XL bundel) zal verhogen naar 20GB. De verhoging zal per 6 juni ingaan en klanten hoeven er verder niks voor te doen. 

Op deze datum zullen alle klanten met momenteel een 12GB bundel opgewaardeerd worden naar 20GB, zonder deze in verhouding uit te keren. Wanneer je dus aan het eind van de maand zit en je bundel is bijna op, kun je nu extra veel data gebruiken.

Waarom alleen de XL bundel?
T-Mobile geeft op haar forum aan dat vooralsnog alleen de 12GB bundel verhoogd zal worden. De overige bundels blijven zoals ze nu zijn en dat mag vreemd gevonden worden. Klanten van de grootste bundel genieten nu namelijk van een gratis opwaardering van hun abonnement, daar de overige klanten dit niet krijgen. T-Mobile geeft aan wel aanb kritisch te blijven kijken naar de overige bundels en zonodig deze in de toekomst ook aan te passen.

Als laatste wordt er nog uitgelegd waarom er nu zo'n groot 'gat' zit tussen de 6Gb en de 20Gb bundels. T-Mobile geeft daar de volgende uitleg over;

"De hoeveelheid data die iemand gebruikt is erg afhankelijk van de toepassingen die iemand gebruikt. We zien dat het datagebruik bij intensieve gebruikers vaak niet dubbel zo groot is als gemiddeld, maar met een factor 3 a 4 toeneemt (exponentieel). De opbouw van onze bundels is daarop ingesteld".

Het officiele persbericht vind je hier

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...