Inloggen

Vanaf vandaag kunnen consumenten en ondernemers bij de winkels en op de website van Tele2 terecht voor de nieuwste iPhones. Tele2 biedt een breed assortiment van de populairste toestellen van verschillende fabrikanten en de Apple-toestellen zijn een belangrijke aanvulling.   

LTE-Advanced
Het nieuwe 4G-netwerk van Tele2 is vanaf vandaag gecertificeerd door Apple. De iPhone 6 en 6S en beide Plus modellen kunnen daardoor gebruik maken van de LTE-advanced mogelijkheden van het netwerk, zoals carrier aggregation (Alleen iPhone 6S en hoger), hogere up- en downloadsnelheden, en bellen over 4G (VoLTE). Voor meer informatie over de iPhones: www.apple.com/iphone.


Update:
Tele2 geeft aan dat de iPhone 6 (Plus) beschikt over de mogelijkheid van Carrier Aggregration. De iPhone 6 (plus) beschikt inderdaad wel over deze mogelijkheid, echter niet voor de banden die in Nederland worden gebruikt. Daarom kan er op het netwerk van Tele2 met deze toestellen géén CA worden toegepast.

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...