Inloggen

tele 2 zonder logo

Tele2 geeft haar klanten extra data voor Valentijnsdag. De provider hoopt hiermee haar klanten een fijne en liefdevolle Valentijnsdag te verzorgen. We zetten de details voor je op een rij voor de gratis 2GB op 14 februari 2017.

Alle klanten van Tele2 krijgen op dinsdag 14 februari 2017 gratis 2GB internet bovenop hun huidige internetbundel, zo ontdekte DroidApp. Klanten hoeven niks te doen om de bundel te activeren, dit gebeurt automatisch. De gratis gigabytes zijn niet onbeperkt geldig. Vanwege Valentijnsdag is dit enkel van 14 februari 2017 0:00 uur tot 14 februari 2017 23:59 uur. Tele2 laat in een sms weten.

Meer info op www.tele2.nl/valentijn 

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...