Inloggen

tele 2 zonder logo

Tele2 heeft vandaag een nieuwe bundel aangekondigd. Net zoals T-Mobile zal ook Tele2 een databundel introduceren met onbeperkte data. Tevens zal de 2Gb databundel verdwijnen. Het goed verborgen nieuws werd vandaag tijdens een presentatie bekend gemaakt. Tele2 is de tweede provider in Nederland die met een onbeperkte bundel komt.

Onbeperkte data
De nieuwe databundel zal per 17 Mei te verkrijgen zijn en zal met een prijs van €25,- flink concurreren met T-Mobile's Unlimited abonnement. Tele2 hanteert hetzelfde principe als haar concurrent en biedt per dag 5GB data. Wanneer deze op is, kan men via een SMS per keer 1GB aanvullen. Deze aanvuller kan zo vaak als wenselijk geactiveerd worden.

Overige bundels
Tevens werd bekend gemaakt dat de 2Gb bundel zal komen te vervallen. Deze bundel is prijstechnisch niet rendabel tov de 5GB bundel en zal dan ook niet meer beschikbaar zijn. Wat er precies met de klanten gaat gebeuren die zo'n 2GB bundel hebben afgesloten is niet bekend. 

Data in de EU
Bij het Unlimited en huidige 10GB abonnement mag men in de EU tot 6GB roamen. Op dit moment biedt Tele2 nog weinig 4G roaming, of hier binnenkort nog verandering in komt is niet duidelijk.

Unlimited bellen
Klanten die een Unlimited abonnement afsluiten kunnen ook gebruik maken van onbeperkt bellen en sms'en. Uiteraard hanteert Tele2 hierin ook een FUP. Uitzonderingen in het onbeperkt bellen zijn: 'Bellen naar landen buiten Nederland, bellen vanuit een land buiten de EU en het servicetarief van betaalde servicenummers'. Het is overigens niet mogelijk een Unlimiled data abonnement af te sluiten zonder onbeperkt bellen.

Meer info op Tele2

 

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...