Inloggen

Een kerstboodschap versturen naar familie elders in het land? Of ben je aan het werk tijdens de feestdagen en wil je toch even videobellen met je vrienden aan de kersttafel? Na het grote succes van vorig jaar kunnen alle Vodafone-klanten tijdens eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december 2015) gratis en onbeperkt nationale data gebruiken. Klanten hoeven hier niets voor te doen en de actie geldt voor alle abonnees (zowel zakelijk en consument), prepaid gebruikers en hollandsnieuwe klanten.

Bart Hofker, Directeur consumentenmarkt van Vodafone Nederland: "Omdat er tijdens de feestdagen veel mensen onderweg zijn, maar toch van het kerstgevoel willen meegenieten, hebben we besloten om onze klanten met kerst te laten profiteren van gratis mobiele data via ons netwerk.”
De verbruikte data zal niet in rekening worden gebracht. Het Scherp S abonnement en sommige machine-to-machine abonnementen zijn uitgesloten van de campagne, net als het gebruik van data in het buitenland. Kijk voor alle voorwaarden op http://vodafone.nl/kerst

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...