Inloggen

vodafone Logo

Vergeet bloemen en kaartjes! Als je echt origineel wilt zijn met Valentijn dan Skype je een serenade aan je Romeo of Julia, verklaar je via Snapchat de liefde in 20 talen aan je rondreizende vriend of vriendin en stream je samen eindeloos die romantische films.

Na het grote succes van gratis data tijdens de kerst kunnen Vodafone-klanten daarom ook op Valentijnsdag gratis data in Nederland gebruiken!

Klanten hoeven hier niets voor te doen en de actie geldt voor Vodafone abonnees (zowel zakelijk en consument) en prepaid gebruikers.

Voor meer informatie, ga naar: www.vodafone.nl/valentijn

4G Masten in Nederland

Kaart 4G Masten Nederland

Achtergrond Artikelen

4G implementaties, wat kunnen we verwachten

GSA Logo
GSA (Global mobile Suppliers Association) publiceert op regelmatige basis statistieken en artikelen over de 4G status over de gehele wereld. In deze komkommertijd kijken we even hoe het gesteld is met de 4G implementaties bij de providers op deze aardbol.

Lees meer...

De grote verwisseltruuk

banner

4GMasten.nl was laatst op bezoek bij een site-swap, in dit geval van T-Mobile. In dit achtergrond artikel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer...

Antennes, de verbindende eenheid

totaal plaatje

Iedereen kent ze, de antennes van de providers, in masten of in/op/aan gebouwen. Maar welke antennes zijn nu van welke provider? En wat komt er allemaal bij kijken? We gaan in dit artikel daar dieper op in.

Laatste update: 18 februari 2018

Lees meer...

4G Categorieën; de volgende stap

Generaties

LTE cat 4, 6, 8 of cat 10, je ziet deze kenmerken steeds vaker bij toestellen vermeld staan, maar wat zijn die categorieën en wat kun je er mee, of beter gezegd, wat kan het toestel dan wel of niet?

Lees meer...